Inscrierile pentru TIFF 2012 sunt deschise | TIFF

Inscrierile pentru TIFF 2012 sunt deschise

09.11.2011 02:00

Înscrieţi-vă filmul pentru cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc între 1 și 10 iunie 2012. Înscrierile se vor încheia pe data de 15 februarie 2012 pentru filmele înscrise în competiția oficială și în secțiunea Umbre, respectiv 15 martie 2012 pentru filmele înscrise în competițiile secțiunii Zilele Filmului Românesc (scurt și lungmetraj)

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este primul festival de lungmetraj din România. De-a lungul ultimilor 10 ani TIFF a deveni un brand cunoscut în România, reprezentând, totodată, locul unde cele mai importante producții autohtone se lansează la nivel național.

Scopul Festivalului Internațional de Film Transilvania rămâne acela de a promova arta cinematografică prin prezentarea celor mai importante producții ale momentului ce înglobează atât originalitate cât și independență de expresie.

Cea de-a unsprezecea ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc în Cluj-Napoca între 1 și 10 iunie 2012.

Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc a fost fondată în 2001 cu scopul de a încuraja și promova tinerii cineaști, de a sprijini distribuția și promovarea cinematografiei europene, de a organiza seminarii și conferințe despre producția și distribuția de film, precum și de a educa gustul generației următoare pentru cinematografia de calitate.