InspiraTIFF cu Mihnea Măruță, invitat Mihai Chirilov | TIFF 2020 | TIFF

InspiraTIFF cu Mihnea Măruță, invitat Mihai Chirilov | TIFF 2020

31.07.2020 19:32

Mihai Chirilov, directorul artistic TIFF, este primul invitat al ediției la InspiraTIFF. Iubitorii de cinema și publicul interesat să afle detalii din culisele celui mai mare festival de film din România sunt invitați să-l întâlnească sâmbătă, pe 1 august, de la ora 11:00, la Casa TIFF.

Criticul de film, selecționer al festivalului încă de la prima ediție, va povesti despre cele mai provocatoare titluri și despre bijuteriile ascunse din programul festivalului, dar și despre cum s-a desfășurat procesul de organizare TIFF 2020. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

InspiraTIFF este un proiect TIFF Unlimited și reprezintă o ocazie unică pentru public de a participa la discuții cu artiști, profesioniști din industria filmului, lideri, vizionari și inovatori.

Gazda InspiraTIFF, Mihnea Măruță, are o experiență de peste 25 ani în presa centrală și locală, ocupând poziția de redactor-șef la Cotidianul, Adevărul și Pressone.ro. Este una dintre cele mai echilibrate și respectate voci din jurnalismul românesc.