InspiraTIFF cu Pavel Bartoș | TIFF

InspiraTIFF cu Pavel Bartoș

04.08.2020 12:51

Doza zilnică de InspiraTIFF vine miercuri, pe 5 august, de la charismaticul actor, regizor și om de televiziune Pavel Bartoș. Publicul îl va putea întâlni pe invitatul jurnalistului Mihnea Măruță începând cu ora 11:00, la Casa TIFF. Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile. 

Absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Pavel Bartoș și-a început cariera de actor pe scena Teatrului de păpuși Puck din Cluj-Napoca, în 1993. În anii care au urmat, a jucat pe scenele teatrelor din Satu-Mare și Timișoare, iar din 2001 este actor al Teatrului Odeon. S-a remarcat apoi pe micile ecrane, prezentând emisiuni de divertisment, sau interpretând roluri de succes în cele mai urmărite seriale TV. A cucerit publicul cu naturalețea și spontaneitatea sa și continuă s-o facă din rolul de gazdă a unora dintre cele mai populare talent show-uri din România. 

Anul trecut, Pavel și-a făcut debutul în regie de film cu scurtmetrajul The Romanian Tradition, o comedie bazată pe o întâmplare reală, petrecută la o nuntă sătească. Filmul a fost prezentat în premieră la Festivalul Internațional de Film Transilvania.