Making Waves lanseaza trailerul si brosura festivalului | TIFF

Making Waves lanseaza trailerul si brosura festivalului

21.11.2012 11:32
Ediția inaugurală a festivalului MAKING WAVES: New Romanian Cinema beneficiază, începînd de astăzi, de un spectaculos trailer, realizat de Kinetic

Kinetic este aceeași companie americană care a produs în acest an și mult-apreciatul trailer al ediției aniversare, a 50-a, a prestigiosului New York International Film Festival.

Specializată în promovarea filmelor indepedente, a documentarelor și a filmelor străine, Kinetic (www.kinetictrailers.com) e responsabilă de campaniile publicitare a cîtorva sute de titluri cu pedigree (The Illusionist, Enter the Void, Carlos, Lebanon, Gomorrah, Antichrist etc.) și deține în portofoliu numeroase premii la galele Golden Trailer.

Montajul alert de un minut cu imagini din cele mai reprezentative titluri ale actualei ediții a festivalului Making Waves este dublat de o coloană sonoră extrem de energetică, o combinație cool de violoncel și percuție vocală extrasă de pe albumul American Postcard al artiștilor Darol Anger, Rushad Eggleston și Dan Portis-Cathers. Piesa se intitulează Corkscrew Turnstile. Trailerul oficial rulează deja în sălile de cinema ale Film Society of Lincoln Center care vor găzdui festivalul și poate fi vizionat aici:

www.youtube.com/watch?v=fSjZ4CnOU_0&feature=youtu.be

Broșura oficială a festivalului, realizată de graficianul Andrei Pastuhov, poate fi consultată și descărcată aici:

http://tiff.ro/sites/libraries/ckfinder/userfiles/files/Brosura%2BFinala...

Ilustrațiile de pe coperta broșurii reproduc desene realizate special pentru Romanian Film Initiative de către artistul vizual Dan Perjovschi care, alături de Matei Branea și Alexandru Ciubotariu (Pisica pătrată), și-au donat cîteva lucrări pentru campaniile de imagine ale ediției din acest an a festivalului.

Prezentat de Romanian Film Initiative (RFI) și Film Society of Lincoln Center (FSLC), în parteneriat cu Festivalul Internațional de Film Transilvania și Centrul Național al Cinematografiei, MAKING WAVES: New Romanian Cinema (29 noiembrie – 5 decembrie 2012) este susținut financiar de Trust for Mutual Understanding, Blue Heron Foundation, artistul vizual Adrian Ghenie, regizorul și producătorul Bobby Păunescu și peste 300 de crowd-funders pe platforma Kickstarter.

Asociația Film ETC beneficiază de susținerea actorului Andi Vasluianu.

Boardul festivalului este format din Corina Șuteu, președinte, Mihai Chirilov, director artistic, Scott Foundas, associate program director FSLC, și Oana Radu, manager al festivalului.

Contact

Romanian Film Initiative

Mihai Chirilov, mihai@filmetc.org

Elvira Lupsa, elvira@filmetc.org

www.filmetc.org