Miercuri, la TIFF Talks: echipele filmelor #dogpoopgirl și Neidentificat | TIFF

Miercuri, la TIFF Talks: echipele filmelor #dogpoopgirl și Neidentificat

27.07.2021 13:56

Miercuri, pe 28 iulie, îți dăm întâlnire la Casa TIFF cu echipele filmelor #dogpoopgirl și Neidentificat, prezentate în premieră în România în Competiția ZFR. Programate de la orele 11:00 și 12:00 și transmise live pe platforma TIFF Unlimited, discuțiile vor fi moderate de criticul de film Ionuț Mareș.

Câștigătorul Marelui Premiu al Festivalului Internațional de Film de la Moscova, unde Andreea Grămoșteanu a cucerit Premiul pentru cea mai bună actriță, lungmetrajul #dogpoopgirl, inspirat din întâmplări reale, marchează debutul spectaculos al regizorului Andrei Huțuleac, distins cu o Mențiune specială la TIFF 2017 pentru scurtmetrajul Offstage. Însoțiți de actorul Cezar Antal, cei doi cineaști vor fi prezenți la întâlnirea cu publicul TIFF începând cu ora 11:00.

De la ora 12:00, regizorul Bogdan Apetri și actorii Bogdan Farcaș și Dragoș Dumitru povestesc cinefililor detalii din culisele producției Neidentificat, thriller-ul inclus în 2020 în competiţia Festivalului de Film de la Varşovia. Accesul la ambele evenimente va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.