Platforma TheCastList.com se lansează în România, la TIFF.18 | TIFF

Platforma TheCastList.com se lansează în România, la TIFF.18

04.06.2019 21:20

Descoperă noua platformă online, pregătită să revoluționeze industria cinematografică din România. Un tool modern ce redefinește întregul proces de casting, simplificându-l complet, The Cast List creează o interacțiune rapidă și directă între cererea și oferta de talente. Află mai multe direct de la creatorii ei, Vineri, 7 iunie 2019, ora 12:00, la TIFF Industry Hub. Fondatorii platformei vor oferi producătorilor și regizorilor prezenți la eveniment, vouchere cadou ce oferă acces și nenumărate beneficii în utilizarea platformei.

The Cast List este locul în care talentele se întâlnesc cu industria.

The Cast List a apărut din dorința noastră de a ne alinia la piața internațională, mai ales în contextul noii legi tax incentive adoptată recent în România, tara noastră devenind mult mai atractivă pentru marile producții internaționale. Castingul, ca și întreaga industrie cinematografică, trebuia astfel aliniat la nivelul standardelor internaționale.” spune Andreea Nicolescu – CEO & Founder TheCastList.com.

Platforma poate fi astăzi accesată de întreaga industrie cinematografică. Fie că vorbim de un lungmetraj, seriale TV, reclame sau orice altă producție locală ori internațională, castingul trebuie să fie mai eficient ca niciodată.

Dacă ești actor, vei avea posibilitatea creării unui profil complet online, la standarde internaționale, ce promite să îmbunătățească întreaga experiență de casting, punând accentul pe promovarea și maximizarea șanselor acestora la rol, prin accesarea online a castingurilor.

Mai mult, echipa din spatele platformei oferă și servicii conexe, tocmai pentru o mai bună reprezentare a artistului: ședințe foto și video, editare showreel, suport realizare self-tape, consultanță și multe altele, toate pentru a susține dezvoltarea și promovarea talentului local, pe platforma existând chiar o secțiune dedicată de articole, utilă tuturor.

Pentru regizori, directori de casting, producători sau agenții de publicitate, The Cast List funcționează ca cel mai mare agregator în timp real al talentelor disponibile. După stabilirea unui profil de căutare, clienții pot găsi instant actorii doriți, pot afla disponibilitatea lor și pot solicita audiții sau pot stabili următorii pași direct în platformă.