Primele episoade din Bani negri (pentru zile albe), în Ziua HBO, la TIFF 2020 | TIFF

Primele episoade din Bani negri (pentru zile albe), în Ziua HBO, la TIFF 2020

22.07.2020 15:40

Partener de tradiție TIFF, HBO va oferi publicului din acest an șansa de a urmări vineri, 7 august, de la 21.30, la Club Transilvania, chiar înainte de premiera oficială pe micile ecrane, primele două episoade din producția originală Bani negri (pentru zile albe)/ Tuff Money. Scris și regizat de Daniel Sandu (Un pas în urma Serafimilor), serialul îi are în distribuție pe Alexandru Papadopol, Cristian Bota și Medeea Marinescu, într-o poveste plină de umor despre un jaf neobișnuit.

De o proiecție specială va avea parte și documentarul marca HBO Acasă/ My Home. Filmul parcurge 4 ani din viața unei familii care timp de două decenii a trăit în Delta Văcărești, în perfecta armonie cu natura. Debutul regizorului Radu Ciorniciuc a fost primul film românesc inclus în competiţia de la Sundance, unde a câștigat Premiul Special al Juriului pentru Imagine.

Unul dintre filmele care au cutremurat opinia publică în 2019, Colectiv (r. Alexander Nanau) spune povestea primului an de după incendiul catastrofal din clubul cu același nume, dezvăluind o întreagă rețea a corupției, minciunii și manipulării.