Stralucire la TIFF 2011 | TIFF

Stralucire la TIFF 2011

11.06.2011 03:00

L’Oréal Paris este anul acesta Make-up artist oficial al Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Două lumi puternice, cea a filmului şi cea a frumuseţii şi-au unit forţele într-un parteneriat de succes, oferind actriţelor şi vedetelor prezente la ediţia a zecea a festivalului un look spectaculos şi plin de glamour.

Asocierea L’Oreal Paris cu TIFF este cât se poate de firească, profesionalismul fiind cuvântul cheie pentru ambele echipe. De-a lungul timpului, L’Oréal şi-a  împărtăşit pasiunea pentru frumuseţe în cadrul celor mai prestigioase festivaluri de film, în calitate de Make-Up Artist oficial atât la Festivalul de la Berlin cât şi la cel de la Cannes. L’Oréal Paris participă la Cluj cu o întreagă echipă de profesionişti condusă de Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oréal Paris.

Kristina Cepraga, Maria Dinulescu, Ioana Flora, Ozana Oancea, Mariana Mihuţ, Pernilla August sunt câteva dintre actriţele care s-au lăsat deja pe mâna echipei lui Alexandru Abagiu, descoperind lumea minunată a machiajului L’Oreal.

Într-o lume în care imaginea contează foarte mult, puterea machiajului este indiscutabilă. Am avut încredere deplină în L’Oreal, şi rezultatele nu m-au dezamăgit. E foarte important pentru o femeie, pentru o actriţă, să se simtă frumoasă, să aibă încredere în ea. L’Oreal reuseste să pună în valoare atuurile unei femei, a declarat actriţa Ozana Oancea la finalul sesiunii de machiaj.