TIFF anunță un parteneriat cu TikTok | TIFF

TIFF anunță un parteneriat cu TikTok

07.06.2022 21:34
#PovestitorulDeFilm le dă șansa creatorilor de conținut să câștige o experiență la Cluj-Napoca

Festivalul Internațional de Film Transilvania (17 – 26 iunie 2022) anunță un parteneriat cu platforma TikTok, prin care își propune să aducă în focus creatorii români de conținut pasionați de cinematografie și să îi invite să-și găsească inspirația la cel mai mare eveniment de film din țară. Parteneriatul include un hashtag challenge, care va culmina cu un eveniment de premiere special la Cluj-Napoca, și un Masterclass VFX pentru adolescenți susținut de Robert Tatoi, în cadrul EducaTIFF.

Sub hashtag-ul #PovestitorulDeFilm, utilizatorii români de TikTok pot intra în challenge-ul TIFF 2022. Pentru a participa, creatorii de conținut trebuie să realizeze un clip video pe TikTok, nu mai lung de 1 minut, în care să povestească sau să arate într-un mod creativ acțiunea unui film sau serial care le-a plăcut. Challenge-ul este să nu spună numele filmului sau serialului, ci să își încurajeze urmăritorii să ghicească. Cele mai creative și inspirate două clipuri video vor fi premiate cu o experiență completă pentru două persoane la festival, cu toate cheltuielile asigurate, în perioada 23 – 26 iunie. Aici va avea loc un eveniment de premiere special, unde vor fi proiectate clipurile câștigătoare, iar participanții se vor întâlni cu juriul, profesioniști din industria de film și reprezentanți TikTok.

Câștigătorii vor fi aleși de un juriu format din Cătălin Ionuț (creator de conținut cu peste 2 milioane de urmăritori), Mara Oprea (actriță și creator de conținut) și Carol Ionescu (actor). Competiția #PovestitorulDeFilm se desfășoară până pe 15 iunie. Toate detaliile și regulamentul complet pot fi consultate pe platforma TikTok.

TikTok va fi prezent și în secțiunea educațională a festivalului, EducaTIFF. Robert Tatoi, unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din țară și expert în efecte vizuale va susține un Masterclass VFX joi, pe 23 iunie, de la ora 16:30, adresat exclusiv tinerilor pasionați de creare de conținut, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani. Vor fi aleși 15 participanți, iar înscrierile se fac completând acest formular – https://forms.gle/shZLxVDLk2Mm1uR76

TIFF poate fi urmărit pe TikTok pe următorul cont: https://www.tiktok.com/@transilvania_iff

***

Ne puteți urmări pe:

tiff.ro | FB: TransilvaniaIFF | InstagramYoutube | TikTok

Filme oricând și oriunde pe teritoriul României, pe TIFF Unlimited: unlimited.tiff.ro.

***

Festivalul Internațional de Film Transilvania este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația Festivalul de Film Transilvania.