TIFF Happy Kids | TIFF

TIFF Happy Kids

28.05.2010 03:00

La cea de-a noua ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Piaţa Unirii din Cluj-Napoca va găzdui, pe lângă mult aşteptatele proiecţii eveniment şi o grădiniţă cu totul şi cu totul specială: TIFF HAPPY KIDS.

Realizată de TIFF în parteneriat cu grădiniţa Happy Kids din cadrul Şcolii Internaţionale din Cluj, şi ALGECO - expert în spaţii modulare, grădiniţa îşi propune să vină în sprijinul părinţilor care se află în imposibilitatea de a-i lăsa pe cei mici în grija unor persoane de încredere, pentru a se putea bucura de proiecţiile şi evenimentele din cadrul TIFF.

La TIFF HAPPY KIDS, copiii vor beneficia de supravegherea atentă şi îngrijirea unor cadre didactice de la Şcoala Internaţională cu experienţă în domeniu. Astfel, părinţii vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a oferta TIFF 2010, având siguranţa că cei mici sunt pe mâini bune.

Grădiniţa este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani şi va fi deschisă pe perioada festivalului, începând cu data de 29 mai, într-un spaţiu special amenajat de firma Algeco în Piaţa Unirii.

Serviciul este gratuit şi accesibil părinţilor pe baza biletului de intrare la un film TIFF, în intervalul de timp în care copilul este încredinţat grădiniţei spre supraveghere, precum şi a copiei de buletin şi a fişei de identificare, ce poate fi completată în avans, folosind formularul de pe site-ul festivalului, www.tiff.ro sau la faţa locului, la grădiniţa din Piaţa Unirii.

Fişa de identificare trebuie să conţină atât datele de contact ale părinţilor, cât şi pe cele ale unui alt membru al familiei, ce poate fi contactat în caz de urgenţă.

În intervalul orar 12.00- 20.30 copilul poate fi încredinţat grădiniţei pe module de câte 2 ore, părintele având obligaţia de a se asigura că poate să dea în grijă copilul pentru încă 2 ore, în situaţia  în care deţine bilete la mai multe filme în aceeaşi zi.

Partenerul TIFF pentru acest proiect este Happy Kids – prima grădiniţă acreditată din Cluj-Napoca, cu o experienţă de peste 15 ani în educaţie, parte a Şcolii Internaţionale din Cluj, desemnată şcoala anului în anul 2009, în cadrul Galei Premiilor în Educaţie.

TIFF Happy Kids este dedicat atât părinţilor- spectatori din Cluj, cât şi invitaţilor festivalului care vin în oraş între 28 mai şi 6 iunie 2010. Pentru aceştia, există şi posibilitatea de a înscrie copiii temporar la grădiniţa situată pe strada Detunata FN (intrarea din Str. Băişoara), plătind o taxă de 20 RON/ zi pentru supraveghere şi un supliment de 12 RON/zi pentru masă – www.scoalainternationala.ro

Pentru amenajarea spaţiului TIFF HAPPY KIDS, festivalul a apelat la serviciile ALGECO, parte a Algeco Scotsman, lider mondial ca investitor în soluţii flexibile de spaţiu, furnizor de servicii, expert în spaţii modulare şi soluţii de depozitare, cu vastă experienţă, de peste 50 de ani de practică, având la activ milioane de metri pătraţi de şcoli, grădiniţe, birouri construite în Europa – www.algeco.ro