TIFF Talks cu echipele filmelor ,,Eden’’ și ,,Povești din închisoare’’ | TIFF

TIFF Talks cu echipele filmelor ,,Eden’’ și ,,Povești din închisoare’’

05.08.2020 17:03

Reprezentată de regizoarea Ágnes Kocsis, unul dintre jurații ediției TIFF 2018, și actrița Maja Roberti, aflată la debutul său pe marele ecran, echipa filmului Eden vine la TIFF Talks alături de Ábel Visky, regizorul filmului Povești din închisoare. Publicul îi va putea întâlni joi, pe 6 august, de la ora 18:00, la Casa TIFF, unde accesul va fi gratuit, în limita locurilor disponibil.

Prezentat în cadrul Zilelor Maghiare și co-produs în România, Eden urmărește povestea Evei, o tânără alergică la toate substanțele chimice cunoscute, care crede că orice contact cu lumea reală i-ar putea fi fatal. Este cel de-al treilea film al regizoarei Ágnes Kocsis, care va povesti la TIFF Talks despre experiența de pe platourile de filmare, dar și despre proiectele sale aflate în pregătire.

Ábel Visky a fost marele câștigător al Competiției Locale TIFF în 2013, iar la această ediție prezintă primul său lungmetraj: Povești din închisoare, un documentar creativ despre relațiile unor copii cu tații lor, aflați în spatele gratiilor.