TIFF Unlimited prezintă: „The Lighthouse” la Cinema Elvire Popesco | TIFF

TIFF Unlimited prezintă: „The Lighthouse” la Cinema Elvire Popesco

28.11.2019 16:40

The Lighthouse, horror-ul psihologic alb-negru cu Robert Pattinson și Willem Dafoe pe afiș, va avea parte de două proiecții exclusive la Cinema Elvire Popesco din București, pe 7 și 13 decembrie, prezentate de TIFF Unlimited. Pe 28 noiembrie, filmul a umplut sala Cinema Victoria din Cluj, fiind proiectat în cadrul Cinematecii TIFF. 

Lansat la Festivalul de la Cannes, unde a câștigat Premiul FIPRESCI în secțiunea Quinzaine des Réalisateurs, The Lighthouse și-a câștigat deja fani devotați. Robert Eggers, cineastul vizionar care a creat horror-ul The Witch, vine cu povestea hipnotică și halucinantă a doi bărbați care păzesc un far pe o insulă îndepărtată și misterioasă din New England, în anul 1890. 

N-ai văzut nimic similar”, scria presa internațională după Cannes, remarcând scenografia – echipa a creat integral farul, cu spațiile lui claustrofobice -, excelenta imagine alb-negru vintage, pe formatul filmelor mute, și pe cei doi mari actori, transformați spectaculos pentru rol. „E genul acela de cinema care face mintea și sufletul să vibreze”, decreta The Telegraph. 

Biletele se găsesc pe Eventbook: https://bit.ly/2pZnP26

TIFF Unlimited, serviciul online de streaming lansat de TIFF, oferă acces la filme oricând, de oriunde de pe teritoriul României, dar îi încurajează pe cinefili să le vadă, atunci când au șansa, pe ecranul pentru care au fost concepute: cel de cinema

unlimited.tiff.ro