TIFF Unlimited și Banca Transilvania îți aduc filmul lunii acasă | TIFF

TIFF Unlimited și Banca Transilvania îți aduc filmul lunii acasă

10.11.2020 11:06

TIFF Unlimited, primul serviciu de streaming lansat de un festival din România, și Banca Transilvania lansează o serie lunară de proiecții gratuite pentru toți iubitorii de cinema, concursuri și facilități pentru utilizatorii aplicației BT Pay.

În ultima sâmbătă a fiecărei luni, începând cu 28 noiembrie și până în martie, inclusiv, evenimentul Filmul lunii cu BT va aduce câteva dintre cele mai apreciate filme recente, disponibile pe unlimited.tiff.ro, gratuit, timp de 24 de ore. Cinema-ul de acasă va fi locul perfect pentru vizionări ale unor producții care au sedus publicul, precum Moromeții 2, Notti magiche, L'Homme fidèleSeria începe pe 28 noiembrie cu Moromeții 2, unul dintre cele mai populare filme românești din ultimul deceniu, regizat de Stere Gulea și avându-i în distribuție pe Horațiu Mălăele, Iosif Paștina și Dana Dogaru.

Totodată, utilizatorii aplicației BT Pay se vor bucura de 25% discount la abonamentul TIFF Unlimited, pentru următoarele 12 luni. Codul de reducere va fi afișat în aplicație în anumite zile din seria BT Pay Day, la secțiunea Oferte. Prima zi în care poți accesa codul de discount: joi, 12 noiembrie.

Tot în parteneriat cu Banca Transilvania, pe TIFF Unlimited vor fi disponibile în perioada următoare interviurile din colecția InspiraTIFF, realizate de jurnalistul Mihnea Măruță în timpul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Astfel, discuțiile cu invitați precum Horia Tecău, Vlad Ivanov, Maria Ploae, Marina Voica, Pavel Bartoș, Magda Catone, István Téglás vor putea fi accesate de oriunde.

Zece abonamente TIFF Unlimited pot fi câștigate prin concurs pe contul de Instagram al Băncii Transilvania. Urmărește postările, comentează și poți intra în comunitatea TIFF Unlimited & BT.   

 

***

TIFF Unlimited vine cu o selecție de filme independente, premiate, unele semnate de cineaști consacrați. Catalogul include filme-reper de François Truffaut, David Lynch, Xavier Dolan, Abbas Kiarostami, Claude Chabrol, Stanley Donen, dar și titluri premiate la TIFF sau în alte mari festivaluri. O selecție de filme pentru copii și adolescenți, atent curatoriate, se regăsește în colecția EducaTIFF online.

Platforma este disponibilă online și prin aplicațiile iOS și Android (mobile și TV), și poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual, pe teritoriul României, excepție făcând o colecție de filme românești disponibile în întreaga lume. Detalii pe unlimited.tiff.ro.

 

***

 

Ne puteți urmări pe:

 

unlimited.tiff.ro | FB: @tiffunlimited | Instagram | YouTube