Transilvania Talent Lab se pregătește de lansare | TIFF

Transilvania Talent Lab se pregătește de lansare

14.02.2012 02:00
Cu o experiență de 10 ani și după succesul programului Let’s Go Digital, Festivalul Internațional de Film Transilvania realizează un nou proiect – Transilvania Talent Lab

 Aceasta este o inițiativă nouă, care are scopul de a aduce împreună tineri cineaști, cu o minimă experiență, dornici de dezvoltare. Traineri români și străini vor oferi participanților noi experiențe pe care nu le vor regăsi într-o școală de film.

Între 30 mai și 5 iunie, în Bonțida și în Cluj-Napoca, un grup de tineri cineaști / profesioniști în domeniul new media, vor învăța importanța unui pitch și a dezvoltării unui proiect, cum să promoveze și să vândă un film dar și cum să își dezvolte abilitățile în zona cinematografică. Programul va include și cursuri practice despre cum să devii regizor, cum să scrii un scenariu, cum să îți vinzi filmul către rețele de televiziune sau cum să abordezi întâlnirile cu un producător.

Prin dezvoltarea acestui proiect, TIFF va intra în grupul festivalurilor ce dezvoltă programe similare, precum Berlin Talent Campus, Sarajevo Talent Campus, programul New Horizons in Wroclaw, etc.

 

Mai multe informații despre Transilvania Talent Lab veți regăsi în curând pe www.tiff.ro.