Workshop Helmut Stürmer | TIFF

Workshop Helmut Stürmer

07.06.2012 21:42
Designul la confluența dintre scenografie și arhitectură, vineri, 8 iunie 2012, de la ora 11.00.

 

În seria proiectelor sale pentru promovarea interconectivității dintre arte, Hansen organizează la Hansen VIP Lounge în Piața Unirii, în cadrul TIFF 2012, un workshop cu tema Designul la confluența dintre scenografie și arhitectură, vineri, 8 iunie 2012, de la ora 11.00, la care va avea ca invitat special pe renumitul scenograf Helmut Stürmer.

***

Hansen promovează în România design internațional de calitate, în principal mobilă și accesorii pentru interioare, și participă la TIFF 2012 pentru că vrea să susțină și artele conexe cinematografiei. Pasiunea pentru design a echipei de la Hansen are la bază constatarea esențială că viața este mai frumoasă atunci când ești înconjurat de obiecte frumoase și este mai simplă atunci când obiectele frumoase sunt și utile, iar designul este o intersecție fericită dintre frumos și util.Spațiile în care lucrăm și locuim dictează dinamica vieții noastre și temperature de culoare a fiecărei ore. Suntem veseli când suntem înconjurați de culori calde, ne simțim liberi în spații deschise. Iar atunci când spațiile pe care le avem la dispoziție nu ne permit să visăm șiș a ne jucăm așa cum am vrea, apelăm la subterfugiile și trucurile unei alte arte, care este scenografia. 

Hansen crede în interconectivitatea artelor și încurajează artiști din diverse domenii să colaboreze și să construiască proiecte comune, și pentru că cinematografia este un proiect ce implică mai multe arte, considerăm că TIFF-ul este locul perfect de întâlnire între arhitectură, scenografie și design.