ABONAMENTE UNLIMITED

 

Toți abonații TIFF UNLIMITED vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro, indiferent de tipul de abonament ales. 

Tipuri de abonamente TIFF UNLIMITED:

  • 1 lună - 5 Euro + TVA ***

Pentru achiziționarea acestui tip de abonament accesați pagina: http://bit.ly/TIFFUNLIMITED1MONTH. Abonații vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro

*** În perioada 28 octombrie – 30 decembrie 2019, cei ce doresc să se aboneze beneficiază de o reducere de 33% la abonamentul lunar – 3,5 euro + TVA (în loc de 5 euro + TVA) dacă introduc codul promoțional LOV333 în momentul abonării. Abonamentele realizate în această perioadă vor beneficia de acest preț promoțional timp de 12 luni.

  • 12 luni - 65 Euro (TVA inclus)

ABONAMENT 12 LUNI – PLĂTEȘTE AICI

Te așteptăm să te alături TIFF Unlimited.

The festival must go on. Anytime. Online.

 

 

Pentru plata prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!