Terminatu | Teaser TIFF 2016 | TIFF

Terminatu | Teaser TIFF 2016

12.05.2016 15:25

La Cluj a sosit ziua judecății! Mă rog... noaptea judecății, că era întuneric când l-am filmat pe Gheorghe, alias Terminator, prin oraș. Poartă ochelari de soare ca să nu-l orbească șoferii din față cu flash-urile. We'll be back! La #TIFF2016! #hailaTIFF

Concept: Bloom Studio

Mihai Chirilov, director artistic TIFF: „Ideea campaniei vizuale din acest an este de a reface întocmai cadre celebre din filme cu oameni obișnuiți. Fiecare dintre cele cinci postere e însoțit de un clip în care orașul devine brusc un platou de filmare, iar un clujean se transformă în personaj de film în câteva secunde”. Evident, cu un twist ardelenesc :) Stați pe-aproape, mintenaș vine și spotul!

Concept: Bloom Studio

Mihai Chirilov, director artistic TIFF: „Ideea campaniei vizuale din acest an este de a reface întocmai cadre celebre din filme cu oameni obișnuiți. Fiecare dintre cele cinci postere e însoțit de un clip în care orașul devine brusc un platou de filmare, iar un clujean se transformă în personaj de film în câteva secunde”. Evident, cu un twist ardelenesc :)

Produced by:
Libra Film & Studio Set
 
Directed by
Anton Groves & Damian Groves
 
Producer
Bogdan Craciun
 
DOP
Marius Mihai Apopei
 
Asistant Director
Raluca David
 
Costumes
Malina Ionescu
 
Make up
Bianca Boeroiu
 
Hair
Andreea Dumitrescu
 
Fotograf: Manole Sava (GreenMind Studio)
 
Making of: Tofan Zsolt
 
Production
Adriana Racasan
Flavia Giurgiu
Cristian Hordila
Nicolae Purice
 
Equipment
Cutare Film
Ana Light & Grip
Raza Studio