Costi Apostol

Data nașterii: 01.05.1992

Alexandru Constantin Apostol e absolvent al Facultății de Teatru, secția Arta Actorului, din cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, București (2014, clasa profesorului Florin Zamfirescu), unde ulterior obține și diploma de masterat (2016, sub coordonarea lui Gelu Colceag).

În timpul studiilor a jucat în București în spectacole de la Teatrul Național, Centrul Cultural Arcub și Teatrul Evreiesc.

În 2014 a participat la Gala Tânărului Actor Hop, sub direcția artistică a lui Radu Afrim, unde obține Premiul Sică Alexandrescu- premiul special al juriului.

În anul 2015 se angajează la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe unde a participat până în prezent la realizarea a peste 20 de spectacole. A jucat în producții regizate de Carmen Lidia Vidu, Cristian Ban, Ioana Păun, Eugen Gyemant, Horia Suru, Catinca Drăgănescu, Alexandru Dabija, Andrei Măjeri și Radu Afrim. În prezent, Costi Apostol poate fi văzut în spectacolele Blasted (r. Bobi Pricop), La Ronde (r. Eugen Jebeleanu) și Privitor (r. Andrea Gavriliu).

În cinematografie a jucat în scurtmetraje realizate de Roxana Stroe, Ana Maria Comănescu, Thomas Maitec și Armine Vosganian.

Costi iubește animalele, are o pisică neagră și un ogar, și este pasionat de festivaluri și călătorii.