Cariere | TIFF

Cariere

Head of Communications

Vino în echipa celui mai mare festival de film din România! Ne dorim un coleg/ o colegă ce ne poate oferi cele mai bune soluții în:

Strategie: oferă viziune brandului TIFF și îl ajută să-și atingă obiectivele prin strategia de comunicare pe care o creează și implementează, pe toate coordonatele (conținut propriu, parteneriate, etc) și canalele proprii existente (online, offline). Coordonează implementarea campaniilor de comunicare în toate zonele de derulare, în baza calendarului de comunicare stabilit.

Echipă: coordonează și oferă direcții strategice pentru echipa extinsă de comunicare, specialiști în PR, social media, video & foto. Menține legătura cu board-ul festivalului și cu celelalte departamente (Film, Guest, Industry, International Relations, Sponsors, EducaTIFF etc.), pentru a identifica nevoile de comunicare și a implementa strategia agreată. Asigură relația cu partenerii și furnizorii implicați în derularea campaniilor. 

Networking: Păstrează constant relația cu partenerii interni și internaționali ai festivalului (presă, influencers, invitați, oameni din industrie).

Candidatul ideal are:

✓ Experiență de minim 5 ani în comunicare, cu un portofoliu relevant de proiecte ce îi pot proba creativitatea, expertiza și gândirea strategică

✓ Capacitatea de a coordona echipe extinse și foarte diverse

✓ Abilitatea de a se adapta rapid, cu încredere și decizii ferme, într-un mediu foarte dinamic

✓ Pasiune pentru film, înțelegere a dinamicii pieței culturale și a festivalurilor

Locație: București sau Cluj-Napoca

Trimite-ne CV-ul tău pe hr@tiff.ro până pe 14 ianuarie 2022. Persoanele selectate vor fi invitate, ulterior, pentru un interviu.