Zenzile şi The Dream Diggers | TIFF

Zenzile şi The Dream Diggers

01.05.2015 02:03
Pret Bilet: 
15 lei
Locatie: 
Casa TIFF
Data: 
Luni, 1 Iunie, 2015 - 21:30
Zenzile, francezii care au provocat renașterea dub-ului, gen înrudit cu reggae-ul, în Franța în anii ’90, vin la TIFF cu ritmurile lor hipnotice. După nu mai puțin de 15 albume lansate, Zenzile aduc un sound matur, care între timp a adăugat la efectele și vocile tipice reggae-ului atât elemente de rock cât și de hip-hop. După ce au susținut concerte în mai toată Europa și America de Nord, Zenzile ajung în sfârșit și în România!
 
The Dream Diggers sunt completarea perfectă pentru Zenzile, fiind o trupă al cărui stil auto-declarat este „dub urban, industrial”. Experiența live a The Dream Diggers este o explozie umplută de melodii hipnotice și ritmuri nebănuite, deseori dublate de vocalii invitați, adaugând astfel unicitate fiecărui show. „În sfârșit un disc electronic conceptual relevant pentru România în 2015” – Andrei Bucureci, Eclectic.fm. Liderul formației este Codin Orășeanu, prolific muzical dar și socio-cultural. Așadar, el se poate mândri că a organizat Subsonic, primul festival dedicat culturii bass din România, face parte din proiectul Ginger Group, e unul dintre membrii trupei Shadowbox și este implicat în organizarea evenimentului Street Delivery.
 
Zenzile vor susține un concert și duminică, 31 mai, la Castelul Banffy de la Bonțida.
 

The Dream Diggers este o trupă al cărui stil auto-declarat este „dub urban, industrial”. Experiența live a The Dream Diggers este o explozie umplută de melodii hipnotice și ritmuri nebănuite, deseori dublate de vocalii invitați, adaugând astfel unicitate fiecărui show. „În sfârșit un disc electronic conceptual relevant pentru România în 2015” – Andrei Bucureci, Eclectic.fm. Liderul formației este Codin Orășeanu, prolific muzical dar și socio-cultural. Așadar, el se poate mândri că a organizat Subsonic, primul festival dedicat culturii bass din România, face parte din proiectul Ginger Group, e unul dintre membrii trupei Shadowbox și este implicat în organizarea evenimentului Street Delivery.

Bilete aici.