Depozitul de Filme: petrecere cu tematică horror, proiecție pentru oameni & câini | TIFF

Depozitul de Filme: petrecere cu tematică horror, proiecție pentru oameni & câini

25.05.2016 23:28
Spațiul va fi din nou gazda unor evenimente cu intrare liberă, de la 21.45.

Miercuri, 1 iunie, comedia cubaneză cu zombie Juan de los Muertos (r. Alejandro Brugués) va fi urmată de o petrecere Full Moon cu tematică horror, la care dresscode-ul va fi vampire-zombie. Pe 2 iunie, clujenii sunt așteptați alături de animalele lor de companie la Truman (r. Cesc Gay), o odă adusă prieteniei și dragostei, în care un câine are un rol important în viața stăpânului său.

Cinema, Mon Amour, un documentar românesc despre ultimele cinematografe de stat din România poate fi urmărit pe 3 iunie. Poiecția va fi precedată de documentarul VICE intitulat North Korean Film Madness, o incursiune în cinematografia Coreei de Nord.

Pe 4 iunie, filmul B-Movie: Lust and Sound in West Berlin, un documentar despre muzică, artă și haos în vestul Berlinului din anii ‘80, îi va atrage pe cei fascinați de perioada de dinainte de căderea Zidului Berlinului, între 1979 - 1989, când orașul devenise un melting pot al subculturilor muzicale. Celebrități și artiști din toată lumea se bucurau la un loc cu squatterii de stilul de viață neconvențional și decadent al orașului. În documentar apar imagini de arhivă cu Nick Cave și Blixa Bargeld (chitară și voce în trupa Nick Cave & the Bad Seeds).