Reguli de acces la proiecțiile și evenimentele TIFF 2021 | TIFF

Reguli de acces la proiecțiile și evenimentele TIFF 2021

21.07.2021 14:27

Festivalul Internațional de Film Transilvania va respecta măsurile de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, iar regulile au la bază Hotărârea de Guvern nr. 29 din 14.05.2021. Regulile de acces la evenimentele din cadrul TIFF pot suferi modificări.

• Proiecții de film

Accesul spectatorilor la proiecțiile de film se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului. Sălile de cinema vor putea fi ocupate în proporție de 70% din capacitate.

• Sergei Polunin: Up, Close and Personal

Accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, al celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului și al persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore inaintea începerii evenimentului.

• Workshop-uri, conferințe, întâlniri

Accesul va fi permis cu participarea unui număr de maximum 150 de persoane în interior și 200 în exterior, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2mp pentru fiecare persoană și obligativitatea purtării măștii de protecție.