Înscrieri - Platforma de co-producții TPS

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) invită cineaștii să-și înscrie proiectele în dezvoltare la cea de-a 3-a ediție a platformei de co-producții Transilvania Pitch Stop, ce se va desfășura în perioada 7 – 8 iunie 2019 la Cluj-Napoca.

  • Deadline pentru înscrieri: 8 aprilie 2019

Selecția proiectelor va fi anunțată nu mai târziu de 30 aprilie 2019

Regizorul și producătorul proiectelor selectate vor fi invitați la Cluj la Festivalul Internațional de Film Transilvania, pentru prezentarea și susținerea publică a proiectelor în fața potențialilor parteneri și finanțatori, întâlniri individuale și discuții aplicate pe proiectele selectate.

Întreg procesul de aplicare are loc online. Pentru a înscrie proiectul, este necesară crearea unui cont pe platforma Eventival la acest link: https://vp.eventival.eu/tiff/2019

Limba oficială a programului este engleza. Toate materialele necesare procesului de înregistrare trebuie prezentate în limba engleză.

  • Aplicația va conține:

- Formular de înregistrare: titlu proiect (română și engleză), date contact regizor și producător, logline, synopsis, notă regizorală, biografia și filmografia regizorului, biografia și filmografia producătorului, link către opera relevantă din filmografia regizorului ( vimeo link cu parolă sau similar)

- treatment (maxim 12 pagini)

- draft de buget

- plan de finanțare, dovada unei finanțări deja asigurate

- plan de producție

Pentru informații suplimentare: tps@tiff.ro