TIFF Official Party: concert Loredana | TIFF

TIFF Official Party: concert Loredana

19.05.2017 12:38

Un moment aparte va fi TIFF Official Party în Form Space, pe 9 iunie, de la ora 23:00. Loredana va concerta la Cluj într-un tribut adus regretatului compozitor Adrian Enescu, la mai puțin de un an de la dispariția sa.

Bilete pe biletmaster.ro: http://bit.ly/2ryCBrA

Bună seara, iubito, O inimă de 16 ani sau Un buchet de trandafiri sunt câteva dintre melodiile care i-au adus succesul, toate fiind semnate de Adrian Enescu. Acesta i-a remarcat vocea pe când avea doar 16 ani, compunându-i în 1987 primul album, Bună seara, iubito, unul de referință în muzica pop autohtonă, vândut în peste 1,5 milioane de exemplare. A urmat albumul Un buchet de trandafiri (1989), iar împreună au colaborat la Diva Inamorata (2001).

Adrian Enescu și-a dedicat mai bine de 40 de ani muzicii, iar de numele său se leagă peste 65 de filme. În 2013, TIFF i-a oferit Premiul întreaga carieră, iar în 2017, muzica lui se întoarce la Cluj în interpretarea celei care îi datorează cel mai răsunător debut de pe scena muzicii românești. În cadrul petrecerii oficiale TIFF, după concert, publicul va putea socializa și petrece cu invitați ai festivalului.