Acreditare pentru reprezentanții industriei de film | TIFF

Acreditare pentru reprezentanții industriei de film

 

ACREDITĂRI PENTRU INDUSTRIA DE FILM

 

TAXA DE ACREDITARE: 400 Ron, termen limită: 31 mai 2023

TAXA LAST-MINUTE: 600 Ron, termen limită: 07 iunie 2023

Acreditarea este valabilă pe toată durata celei de-a 22-a ediţii Transilvania IFF (09-18 iunie 2023).

Taxa se achită cu numerar sau card de credit, la Biroul de acreditare TIFF din Piaţa Unirii, orar 10:00 – 20:00, deschis din prima zi de festival. Acreditările sunt nominale și se vor ridica personal, în baza actului de identitate.

Transilvania IFF oferă profesioniștilor activi din industria cinematografică (producători, distribuitori, exploatanți, organizatori de festivaluri, regizori, actori), posibilitatea obținerii unei acreditări plătite care permite pe lângă vizionarea de filme, participarea la evenimentele dedicate industriei de film (conferinţe, paneluri, TIFF Talks, sesiuni de pitching, evenimente de networking, expoziţii, cocktails), cu excepția celor la care accesul se face doar pe bază de invitație nominală.

Programul RO Days | Industry events poate fi consultat aici.

Pentru a completa formularul de cerere, trebuie să aveți/sau să vă creați un cont personal pe platforma noastră, Eventival. Pentru a vă autentifica, vă rugăm să accesați acest link.

Vor fi luate în considerare numai cererile care respectă această modalitate de înregistrare și care sunt susținute de documentația necesară. Din cauza numărului mare de cereri, transmiterea solicitării nu garantează obţinerea acreditării. Dacă solicitarea dumneavoastră este aprobată, veți fi anunțat(ă) prin e-mail.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactați pe adresa: acreditarifestival@tiff.ro