Acreditare pentru reprezentanții industriei de film | TIFF

Acreditare pentru reprezentanții industriei de film

 

ACREDITĂRI PENTRU INDUSTRIA DE FILM

 

TAXA DE ACREDITARE500 Ron, termen limită: 31 mai 2024

TAXA LAST-MINUTE: 750 Ron, termen limită: 13 iunie 2024

Acreditarea este valabilă pe toată durata celei de-a 23-a ediţii a Festivalului Internațional de Film Transilvania (14-24 iunie 2024).

Taxa se va achita cu numerar sau card la Biroul de acreditare TIFF din Piaţa Unirii deschis din prima zi de festival sau prin link securizat de plată. Acreditările sunt nominale și se vor ridica personal, în baza actului de identitate.

Transilvania IFF oferă profesioniștilor activi din industria cinematografică (producători, distribuitori, exploatanți, organizatori de festivaluri, regizori, actori) posibilitatea obținerii unei acreditări plătite care permite, pe lângă vizionarea de filme, participarea la evenimentele dedicate industriei de film (conferinţe, paneluri, TIFF Talks, sesiuni de pitching, evenimente de networking, expoziţii, cocktails), cu excepția celor la care accesul se face doar pe bază de invitație nominală.

Pentru a completa formularul de cerere, trebuie să aveți/sau să vă creați un cont personal pe platforma noastră Eventival. Pentru a vă autentifica, vă rugăm să accesați acest link.

Vor fi luate în considerare numai cererile care respectă această modalitate de înregistrare și care sunt susținute de documentația necesară. Din cauza numărului mare de cereri, transmiterea solicitării nu garantează obţinerea acreditării. Dacă solicitarea dumneavoastră este aprobată, veți fi anunțat(ă) prin e-mail.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactați la adresa: [email protected]