ACREDITĂRI | TIFF

ACREDITĂRI

Începând cu 2 mai, jurnaliștii pot aplica pentru acreditarea de presă TIFF.22 completând acest formular - https://vp.eventival.com/tiff/2023 

Data limită pentru completarea cererii este 26 mai, ora 23:59.

Pentru a avea acces la formular, trebuie să aveți creat un cont pe Eventival. Pentru a vă loga sau crea cont, accesați acest link.

Acreditarea de presă permite accesul jurnaliştilor la proiecţii de film din cadrul TIFF în baza biletului obținut gratuit de la casele de bilete ale festivalului, online pe site-ul tiff.eventbook.ro sau din aplicație. Bilete în baza badge-ului pot fi obținute cu 24 h înaintea orei de începere a proiecției/evenimentului. De asemenea, jurnaliștii acreditați au acces la Centrul de Presă și evenimente dedicate (conferinţe de presă, seminarii, workshop-uri, expoziţii etc.

Solicitările de acreditare sunt supuse unui proces de selecţie în baza criteriilor stabilite de organizatorii festivalului. Cei care au fost acreditaţi la ediţiile trecute sunt rugaţi să ataşeze formularului de aplicație, în câmpurile dedicate, materiale relevante despre festival sau să indice link-uri valide de unde acestea pot fi descărcate.

În maximum 10 zile de la completarea cererii veţi primi un mesaj privind acceptarea/ respingerea solicitării.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Presă TIFF: andreea.bara@tiff.ro