Filme care rămân cu tine | TIFF

Filme care rămân cu tine

09.05.2023 10:53

Într-o seară banală, un tânăr singuratic descoperă că poate proiecta filme prin ochi. O afecțiune bizară. Merge la oftalmolog. Tot ce vede sunt subtitrări. Primește trimitere la neurologie. În cap are doar filme. Încearcă și la cardiologie. Se pare că la inimă e problema... Ceea ce părea o boală neobișnuită se transformă, brusc, într-o poveste de dragoste. Campania TIFF.22, semnată de Leo Burnett Group România, ne aduce aminte că cele mai bune filme nu ne părăsesc, de fapt, niciodată.

Există filme care ne rămân în memorie pentru totdeauna, ca o parte din noi înșine, și care ne pot influența deciziile, alegerile, personalitatea. În campania noastră am vrut să subliniem importanța filmelor care ne definesc și să îi încurajăm pe cinefili să împărtășească astfel de experiențe la TIFF. Colaborarea pentru această campanie a fost o modalitate prin care, într-o mica dar importantă măsură, ajutăm și noi filmul, și mai ales filmele care ne inspiră cel mai mult, precum sunt cele de la TIFF. Parteneriatul cu festivalul ne-a dat posibilitatea să ne alăturăm unui eveniment important pentru România, fapt care ne-a responsabilizat pe tot parcursul procesului creativ și suntem foarte mândri de rezultatul final și de colaborarea cu echipa TIFF.” Diana Alexa, CEO, Leo Burnett Group Romania

Regia spotului e semnată de Bogdan Moldoveanu (Hypno), iar actorii din spot sunt Dumitru Stegărescu și Denisa Nicolae.

Afișul ediției continuă ideea din spot: cei doi protagoniști se întâlnesc în Piața Unirii din Cluj, punctul central al festivalului. Iar dragostea lor pentru film și unul pentru celălalt se vede proiectată pe cer.

Echipa completă a campaniei TIFF.22:

Regizor: Bogdan Moldoveanu HYPNO
Director imagine: Alexandru Dorobanțu ATE     
Editor & colorizare: Alexandru Radu ANDU      
Efecte vizuale: Felician Lepădatu 
Sunet & mixaj: Sebastian Zsemlye
Scenografie: Anca Miron   
Costume: Nicoleta Cârnu
Machiaj: Bianca Covaciu     
Voce: Dan Ursu         
Producător: Bogdan Crăciun          
Actori: Dumitru Stegărescu, Denisa Nicolae, Mihai Munteniță, Paul Ionescu

Leo Burnett:

Diana Alexa - Managing Director
Adriana Pașcan - Chief Creative officer
Maria Sarivan - senior brand planner
Laura Moisă - Creative Producer
Alina Matei - Senior Copywriter
Ionuț Coandă - Senior Art Director