Filmele Let's Go Digital! | TIFF

Filmele Let's Go Digital!

07.06.2012 21:29
Pe 8 iunie, începând cu ora 15.00, la Cinema Arta, vor fi proiectate filmele produse de Atelierul Let’s Go Digital! în timpul TIFF 2012, în prezența adolescenților selectați în proiect.

 

Timp de 10 zile, cei 15 selecționații au parcurs toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmarea și editare. Participanții au lucrat în echipe de câte trei, pornind de la un subiect, iar la finalul workshopului au rezultat 5 filme de scurtmetraj pe care spectatorii le vor vedea și vota la Cinema Arta.

Cei 15 selecționați au fost îndrumați de cei 3 seniori, care au realizat și un making-of al ediției curente a atelierului de film Let’s Go Digital! 2012.  Scurtmetrajul câștigător va fi premiat în cadrul Galei de închidere de pe 9 iunie, de la Teatrul Național din Cluj.

Cei 15 participanti sunt: Corduneanu Simona, Aghescu Elena, Conn-Tubacu Denisse, Săvescu Tudor, Cojocaru Andreea, Șimon Mara, Bugarin Ioana, Schinteie Anca, Georgescu Cristian, Mititelu Amalia, Dima Alina, Mititelu Aurora, Neguriță Bogdan, Udrea Andreea, Pârlog Valentina.

Seniori ai acestei ediții sunt: Anathea Cristea, Vladimir Bulza, Andrada Iacobeț.