Joi, ora 11:00 @ TIFF Talks: Echipa filmului Balaur | TIFF

Joi, ora 11:00 @ TIFF Talks: Echipa filmului Balaur

22.06.2022 17:23

Joi încep Zilele Filmului Românesc la TIFF 2022, iar cu această ocazie, te invităm să-i întâlnești pe actorii, regizorii și producătorii autohtoni prezenți la festival, într-o serie de discuții programate zilnic la TIFF Lounge. Pe 23 iunie, de la ora 11:00, ai ocazia să faci cunoștință cu echipa filmului Balaur, inclus anul acesta atât în Competiția ZFR, cât și pe lista filmelor care concurează pentru Trofeul Transilvania.

Balaur marchează debutul regizorului Octav Chelaru, care va sosi la întâlnirea cu publicul TIFF Talks însoțit de actorii Mălina Manovici și Alexandru Papadopol, doi dintre protagoniștii filmului. Alături de ei va fi prezent la TIFF Lounge și producătorul Radu Stancu, iar discuția cu spectatorii va fi moderată de criticul de film Ionuț Mareș.

Filmul inspirat din fapte reale spune povestea Ecaterinei, o tânără profesoară de religie care se aventurează într-o relație extraconjugală cu unul dintre elevii săi. În încercarea de a-l ține sub control pe iubitul ei mai tânăr și de a-și proteja familia, ajunge să-și piardă ea însăși controlul. În timp ce femeia se confruntă cu o adevărată criză de credință, pasiunea băiatului devine din ce în ce mai periculoasă.