Miercuri, ora 17:00 @ TIFF Talks: Despre filmul Omul din umbră | TIFF

Miercuri, ora 17:00 @ TIFF Talks: Despre filmul Omul din umbră

21.06.2022 19:22

Dezbaterea de miercuri de la TIFF Talks îl va aduce la TIFF Lounge, de la ora 17:00, pe Sorin Ioniță – Președintele think tank-ului Expert Forum, în dialog cu jurnalistul Claudiu Pândaru. Discuția lor, moderată de Mihnea Măruță, va porni de la subiectul filmului Omul din umbră (r. Byun Sung-hyun), programat mați seară, de la ora 20:30, la Cinema Florin Piersic.

Despre Omul din umbră

Seo Chang-dae are un singur vis: să schimbe lumea. De aceea se alătură campaniei politicianului Kim Woon-bum şi, pentru a avea şanse în faţa controversatului partid aflat la putere, Seo recurge la propagandă agresivă. Kim devine cel mai influent politician din opoziţie, dar, spre deosebire de Seo, el nu crede că în politică totul e permis. Prăpastia dintre cei doi creşte, iar într-o zi partidul de la putere face o ofertă surprinzătoare: Kim să fie candidatul său pentru preşedinţia ţării.

Despre Sorin Ioniță

Expert ȋn reforma administraţiei publice, dezvoltare şi politici locale, Sorin Ioniță este consultant al Consiliului Europei, Băncii Mondiale şi UNDP pe Europa de Est şi Balcani. A fost reprezentantul României ȋn Comitetul Economic şi Social European (EESC), secțiunile Transport-Energie şi Mediu-Agricultură; lector asociat al Maastrict School of Management (MSM).

Despre Claudiu Pândaru

Cu peste 17 ani de experiență în domeniul televiziunii, radioului, presei scrise și online, Claudiu Pândaru a fost director editorial al Mediafax Group, realizator al emisiunii „După 20 de ani” de la Pro TV, redactor șef al Gândul, șef al departamentului de politică internă al Pro TV și jurnalist la Radio France International București. În prezent, este jurnalist Digi24.