Proiecții EducaTIFF la Școala Altfel

20.03.2017 15:15

PROGRAM EDUCATIFF - ȘCOALA ALTFEL - 27 - 31 MARTIE 2017

CINEMA VICTORIA, Cluj-Napoca

 

Rock Dog AG

Luni 27 martie, ora 10:00

China, SUA, 2016 / animaţie / 80 min. / dublat în limba română

Povestea lui Bodi, un masti tibetan, foarte comic, cu o imaginaţie bogată. Atunci când un radio cade din cer în mâinile lui, el pleacă de acasă să-şi îndeplinească visul de a deveni muzician. Se pun în mişcare o serie de evenimente cu totul neaşteptate… Bodi va deveni ceea ce el a visat mereu: mai mult decât un câine... mai mult decât un star rock... va fi un câine ROCK!

 

 

 

Frumoasa şi Bestia / Beauty and the Beast AG

Luni 27 martie, ora 12:30 / Marţi 28 martie, ora 10:00 / Joi 30 martie, ora 10:00 şi 12:30

SUA, 2017 / fantastic, muzical / 123 min. / subtitrat

Frumoasa Belle este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertăţii tatălui ei, Maurice. În ciuda temerilor sale, ea se împrieteneşte cu personalul fermecat al castelului şi învaţă să privească dincolo de înfăţişarea bestiei pentru a recunoaşte sufletul blând al prinţului. Însă un vânător pe nume Gaston este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuşi şi să prindă bestia cu orice preţ.

 

Copacul cu poveşti / A Monster Calls 12+

Marţi 28 martie, ora 12:30 / Vineri 31 martie, ora 12:30

SUA, 2016 / dramă, fantastic / 108 min. / subtitrat

„Prea bătrân pentru a fi un copil, prea tânar pentru a fi bărbat”. „A Monster Calls” este povestea unui băiat a cărui copilărie este umbrită de boală mamei sale. El se împrieteneşte cu o creatură captivantă... un copac gigant. Regizorul spaniol J.A. Bayona ne oferă acest film superb despre puterea poveştilor în viaţa noastră, despre cum putem ajuta în momentele cele mai dificile, cum putem depăşi evenimentele cele mai nefericite din viaţă. Unul dintre cele mai puternice şi emoţionante filme cu personaje fanteziste, frumos, maiestuos şi trist.

 

Balerina / Ballerina AG

Miercuri 29 martie, ora 10:00

Franţa, Canada / animaţie / 86 min. / dublat în limba română

„Balerina” urmăreşte aventurile lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al ei, care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pune la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor. Felicie va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său... Într-o bună zi, va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

 

Saroo: Drumul spre casă / Lion 12+

Miercuri 29 martie, ora 12:30

Australia, 2016 / drama / 118 min. / subtitrat

Un băieţel de 5 ani pe nume Saroo ajunge să călătorească singur cu trenul gre it, îndepărtându-se de casa lui din nordul Indiei. Speriat i rătăcit, el este dus la mii de kilometri distanţă, în ora ul Calcutta, reu ind cumva să supravieţuiască pe străzi. După ce ajunge într-un orfelinat, este adoptat de un cuplu australian iubitor, care îl duce în Tasmania. Nedorind să le rănească sentimentele părinţilor săi adoptivi, Saroo î i îngroapă adânc trecutul. Dar o întâlnire dictată de soartă cu ni te indieni îi retreze te la viaţă dorinţa secretă. Cu doar câteva amintiri i cu ajutorul Google Earth, Saroo porne te în căutarea familiei sale pierdute.

 

Şcoala iepuraşilor / Rabbit School AG

Vineri 31 martie, ora 10:00

Germania, 2017 / animaţie / 79 min. / dublat în limba maghiară

Max, un iepure de oraş pus pe şotii, ajunge din întâmplare într-o şcoală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paşte. Programul de pregătire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni.