ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU LESS IS MORE 2019 | TIFF

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU LESS IS MORE 2019

26.09.2018 14:39
LIM | Less is More, platforma europeană de dezvoltare a filmelor cu buget limitat pregătește pentru cea de-a treia ediție, iar TIFF este, din nou, unul dintre partenerii programului.

UPDATE: Deadline extins pănâ duminică, 4 noimebrie

16 scenarii pentru filme de lung metraj, selecționate din întreaga lume, vor fi angrenate într-un nou proces de lucru, care își propune să se concentreze pe impulsionarea creativității, descoperirea și dezvoltarea de noi povești în zona proiectelor cinematografice cu buget limitat. Programul se adresează scenariștilor / regizorilor aflați la primul, al doilea sau al treilea film de lung metraj, cât și artistilor ce provin din teatru, film documentar sau arte vizuale.

LIM | Less is More este structurat în jurul a trei workshop-uri rezidențe de creație, organizate în zone rurale (sate) din 3 părți diferite ale Europei: Workshop 1 în Bretania (Franța) în luna martie, cel de-al doilea în Transilvania (România) în luna  iunie, iar cel de-al treilea în Malopolaska  (Polonia) în luna octombrie a anului viitor.

Procesul de lucru și dezvoltare a proiectelor va fi supervizat de 5 consultanți de scenarii. Intre workshop-uri, sesiunile de rescriere online și deadline-urile stabilite asigură un proces regulat de schimb între consultanți și participanți.

Toate detaliile spre înscrierea în program pot fi găsite pe http://www.lim-lessismore.eu/

Deadline-ul de trimitere a aplicației pentru LIM 2019 este 31 octombrie 2018.