Câte titluri celebre pot fi incluse într-un scurt metraj? 14 titluri frumoase!! | TIFF

Câte titluri celebre pot fi incluse într-un scurt metraj? 14 titluri frumoase!!

După cum presupunem că v-aţi prins deja, anul acesta avem planuri mari cu noua atracţie care a provocat un boom isteric: online-ul.

Am expus săptămâna trecută bloggerii care au acceptat incoştient să facă parte din echipa pe care noi am încheghat-o din dorinţa de a merge totul ca uns sau... de ce nu, ca pe fibra optică! :D Dar asta e doar o mică parte conturată din schiţele noastre care mai au puţin până văd luminţa de la capătul plăcii LAN!

Aşadar, TIFFelor şi TIFFilor, astăzi facem publică informaţia pe care am păstrat-o cu preţul drepturilor de admin şi declarăm publică colaborarea la care noi ținem mult și a cărei rezultat ne place grozav!

Acum câteva săptămâni am somat ilarianții să ne fie parteneri. Au acceptat. Acum câteva ore am văzut rezultatul și suntem încântați! Cele 14 titluri de film rotunjesc bine povestea și nu avem rezerve în a crede că sunt o abordare bună pentru TIFF. Mai ales că a noastră convingere este suţinută de comentariile deja postate pe YouTube. :)

 

O spun și ei, o spunem și noi: Ăsta-i fix momentul de început al unei prietenii frumoase! Şi recunoaştem că am fost surpinşi de ideea pe care cei 4 au avut-o!

Categorie blog: 
Anul: