D’ale voluntarului TIFF | TIFF

D’ale voluntarului TIFF

“Am intrat ca voluntar la TIFF cu impresia că o să mă bucur în fiecare zi de unul dintre avantajele voluntariatului de la TIFF: acela de a intra gratis la filme. Dacă anul trecut îmi calculam bugetul și alergam de nebună de la o proiecție la alta și mă gandeam, uitându-mă în buzunar la ce filme trebuie să renunț și la ce filme pot să merg, mi-am zis eu așa în mintea mea că anul ăsta nu o să mai fie la fel. Și nu este.

În 6 zile de TIFF m-am ROboTIFFat, am fost la expoziția de costume a Doinei Levința și am reușit să văd două filme, pe cel de la deschidere și pe cel de la proiecția specială pentru voluntari. Și nu pentru că anul acesta voluntarii nu ar avea intrarea gratuită la filme, ci pentru că la TIFF este treabă. Suntem noi mulți voluntari (vreo 400 așa), dar treabă este și mai multă, dar nu ne plângem, că ne place, doar  nu am venit să stăm degeaba!

Eu am nimerit la departamentul de merchandising, adică vindem produse cu sigla TIFF (chiar, să vă spun, cine vrea să rămână cu o amintire de la TIFF să vină pe Eroilor, la Republica sau în Piața Unirii să își ia un tricou cu TIFF, model aniversar, că așa-i frumos!). Cele mai distractive faze, care mi se întâmplă în fiecare zi sunt acelea în care bărbații, mari, dar maaari amatori de fotbal, vin și se uită la broșurile cu programul filmelor, crezând că sunt programele la campionat sau chiar vin să îmi ceară programul campionatelor sau abonamente la diferite programe Tv de sport. Pentru unii dacă fotbal nu e, nimic nu e…ori a  fost sau n-a fost?

Gata, v-am pupat pe portofel! (ăla din care o să scoateți bani să vă cumpărați tricouri, pixuri, căni, plase, insigne)”

(Mirei, voluntar, departamentul merchandising)

Pentru povestea ei, Mirei a câştigat o invitaţie pentru party-ul HBO din Diesel, de la ora 23.

Aşadar, voluntari TIFF, pe locuri, fiți gata, start sezonului de concursuri pentru voi!

Se premiază “cea mai haioasă/penibilă întâmplare”, cea mai “vintage” poză cu voi alături de personalităţi, invitaţi din ediţiile anterioare, recorduri din munca voastră ca voluntar (cele mai multe voturi strânse, cele mai multe produse TIFF vândute sau alte recorduri cu care ne puteţi uimi), poveştile voastre din “o zi ca voluntari TIFF”, filmuleţe, poze sau alte materiale realizate de voi pentru, cu şi despre TIFF.

Ofertă specială: voluntarul care ne prezintă o retrospectivă “Eu-voluntar TIFF vs. Eu- membru crew sau staff” are premiul special.  Cu toţii aveţi coordonatori, membrii din staff sau crew prin apropiere. Suntem curioşi ce obţineţi de la ei!;)

Pont: se pot compara 2 poze/ prezentaţi un mini interviu/ un filmuleţ. Acceptăm şi alte idei, dacă aveţi inspiraţie.

Concursurile voluntarilor le anunţăm pe pagina de facebook TIFFvolunteers. Grăbiţi-vă, timpul de desfăşurare este scurt şi imprevizibil, iar câştigătorii nişte norocoşi!

Categorie blog: 
Anul: