O facem și online! Transmisia online din Piața Unirii va fi si pe TIFF TV! | TIFF

O facem și online! Transmisia online din Piața Unirii va fi si pe TIFF TV!

Mai are rost să vă spunem că mai sunt câteva zeci de minute până când ediția a 10-a a Festivalului Internațional de Film Transilvania? Așa credeam și noi. :P De astăzi până în 12 iunie vor rula nici mai mult nici mai puțin de fix 220 de filme și se vor desfășura evenimente suficient de mari încât toată lumea să vorbească despre ele.

Și pentru că toată lumea se gândește că la deschiderea de la ora 20.30 din Piața Unirii o să găsească ceva demn de o ediție aniversară, ei bine, promitem că așa va fi.

La un moment dat vor intra pe scenă membrii magnificei trupe franceze Compagnie des Quidams care a făcut deschiderea Campionatului Mondial de fotbal din 1998, doi ani mai târziu au dat startul la Euro 2000 şi apoi au prestat la ceremonia de deschidere a Euro 2004. Se anunță ceva demn de vorba poporului: laser frate! :D

Apoi, ca să nu uităm de ce am venit, în premieră pentru plaiurile de care Miorița este foarte atașată, va rula filmul Nevasta la Putere/Potiche. O  comedie de senzaţie scrisă şi regizată de Francois Ozon, unul dintre cei mai apreciaţi regizori francezi ai momentului.

V-am mai spune câte ceva și despre invitații de marcă, dar vă lăsăm să-i descoperiți voi aici, pentru că noi avem de băgat cablurile în TIFF TV! Vrem ca și cei de acasă, care stau cu scutecelul în brațe sau care sunt încă prin birouri, să poată vedea totul LIVE! Și pentru asta punem la dispoziția mouse-ului, spre abuzare :D , canalul nostru online! Click pe asta! :D

În speranța că nu ne va pica netul în cartier, vă dorim spargere de semințe plăcută! Și vizionare pe măsură! :P

Categorie blog: 
Anul: