RObotzi + TIFF = ROboTIFFare | TIFF

RObotzi + TIFF = ROboTIFFare

După ce am inspirat prietenii de la Ilariant, a venit vremea unui alt eveniment special din online. Nu știm cât la sută din populația României nu a auzit de cei mai animați RObotzi ai țării, dar nici nu contează, pentru că suntem siguri că cei mai mulți dintre voi îi urmăriți joi de joi și folosiți replicile lor cu fiecare ocazie. E ca un virus online, care se ia instant!

Pentru că știm toate astea și recunoaștem că și noi îi iubim în secret, am pus la cale un eveniment special. Mai pe șleau, citat direct de la MO (sau F.O.C.A. nu suntem siguri)- „RObotzi + TIFF = LAV și SEXY TIME”.

Concret, marți, 7 iunie, de la ora 21:30, la TIFF Meeting Point (Muzeul de Artă) vedem toată colecția de RObotzi, primim stickere și afișe, cunoaștem geniile malefice din spatele lor și punem ce întrebări vrem noi pentru că i-am obligat să răspundă chiar și celor mai picante, usturătoare și nimicitoare întrebări!

După proiecție ne mutăm la RObotzi Party, în Obsession, de la ora 23:00, eveniment cu intrare liberă pentru primii 1.500 de oameni. Deci găbiți-vă că locurile-s limitate! :P

Momentul care va rupe seara e că RObotzi ne vor demonstra că nu stau prost nici cu muzica, ba mai mult pregătesc un album și vor lansa la petrecere primul lor single real și adevărat. V-am făcut curioși, nu-i așa?

Atâââââââât! SexTIFF Time!

Categorie blog: 
Anul: